Pomněnky a Sovičky navštívily na Vánoce nemocné

Dne 23.12.20018 se Pomněnky a Sovičky vydaly do Nemocnice v Českém Krumlově na oddělení dlouhodobě nemocných, aby dědečkům a babičkám sdělily, že i dnešní mladí lidé na ně nezapomněli a že i když jsou Vánoce, že nezůstali sami. Skautky nejen, že zazpívaly vánoční písně na každém pokoji, ale i rozdaly dárky a vánoční cukroví, které vyráběly při schůzkách. Samozřejmě, že neopomněly na zdravotnický personál a i jim udělaly radost.

Byla to velmi hezká akce dětí z Krumlova a blízkého okolí, které chodí do skautského oddílu v Českém Krumlově a nejedno oko nemocného nezůstalo bez slz, dojaté byly i zdravotní sestry a blízcí, kteří navštívili své rodinné příslušníky v nemocnici.

“Skauting se snaží vychovávat lidi k tomu, aby svět byl lepší a možná touto malou akcí jsme tomu přispěli, určitě jsme udělali pár lidem radost a možná, že i dostali jediný dárek k Vánocům právě od skautů a my bychom byli rádi, kdyby tomu tak nebylo, ale pokud tak už tomu je, tak naše srdce dnes hřeje moc a moc krásný pocit, že jsme vnesli radost do srdcí nemocných lidí. Přejeme všem lidem hezké Vánoce a krásný nový rok”

Sojka, Bublinka, Tvořilka a David

PS: Ale než se skutky vydali udělat radost jiným, tak si připravily malé vánoční posezení.
Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář